Antrenorul formației Universitatea Craiova, Ivaylo Petev, s-a declarat mulțumit după victoria obținută duminică, la Galați, 3-1 cu Oțelul. Tehnicianul bulgar a admis că prestația din prima repriză nu a fost de aplaudat. El a precizat însă că lucrurile au stat foarte bine după pauză, după ce a efectuat unele modificări.

„În primul rând vreau să-i felicit pe organizatori pentru că au curățat terenul de zăpadă. În cel de-al doilea rând vreau să-mi felicit jucătorii, iar în cel de-al treilea vreau să mulțumesc suporterilor noștri. Legat de meci, nu am început atât de bine, am jucat slab în primele 15-20 de minute. Am făcut și o greșeală mare și i-am dat posibiltatea adversarului să primească un penalti. După aceea eu cred că am dominat jocul, în special în repriza a doua. A trebuit să schimbăm din mers mai multe lucruri, iar în partea secundă am arătat un fotbal bun și cu siguranță am meritat cele trei puncte“, a declarat tehnicianul Științei, la conferința de presă de după meci.

Întrebat despre evoluția lui Mitriță, Ivaylo Petev a spus:

„Mitriță este Mitriță. Sper ca în viitor să arate mult mai bine ca stil de joc, pentru că este un jucător foarte important pentru noi. Sunt foarte bucuros pentru el că a marcat. A muncit mult la antrenamente. Dacă va continua așa, cu siguranță va ajunge la EURO 2024. Și noi, ca echipă, am tras din greu și, repet, am meritat victoria de aici. Sper ca pe viitor să arătăm un stil de joc mult mai bun și trebuie să ne pregătim pentru următorul meci, cel cu CFR Cluj“.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *