Rapid vrea să facă banii cu fanii. Cum? A redeschis fan-shop-ul din Gara de Nord după 30 de ani! Evenimentul a avut loc astăzi, în prezența unor foști și actuali jucători ai formației giuleștene. N-au lipsit, evident, suporterii, care au avut suficiente produse cu însemnele echipei de suflet.

Inaugurarea a fost făcută în prezenţa unui grup de 10 angajaţi ai companiei CFR, îmbrăcaţi în uniforme. Panglica a fost tăiată de preşedintele clubului, Daniel Niculae.

„Este o zi istorică, pentru un club istoric. Ne întoarcem practic la rădăcinile noastre prin redeschiderea acestui magazin în Gara de Nord, un loc plin de istorie“, a declarat Niculae.

Magazinul tradiţional al FC Rapid a comercializat produse cu însemnele clubului până la închiderea sa din 1993.

„Mă bucur că am reuşit să îl redeschidem după o perioadă atât de lungă. Prin tot ceea ce facem noi ne respectăm suporterii. Mergem în întâmpinarea lor şi încercăm să le îndeplinim doleanţele. Chiar dacă nu toţi care păşesc în Gara de Nord sunt rapidişti, dar cu siguranţă că fiecare are un prieten rapidist, o cunoştinţă sau o rudă. Ştim că sunt foarte mulţi oameni care circulă cu trenul, deci magazinul este aici şi pentru suporterii noştri din provincie“, a adăugat Daniel Niculae.

„La ora actuală, Rapid este cea mai în vogă echipă din România“

La inaugurare a fost prezent și căpitanul echipei Rapid, Cristian Săpunaru. A menţionat că în copilărie a cumpărat diverse produse de la fostul magazin.

„Am prins fostul magazin din Gara de Nord. Eram mic şi veneam cu prietenii şi mai cumpăram lucruri. Eu m-aş bucura să fie cât mai multe fan-shop-uri în ţară, pentru că Rapid merită. Este o emulaţie de nedescris în jurul Rapidului. La ora actuală, Rapid este cea mai în vogă echipă din România! Fără să fiu arogant sau să jignesc pe cineva… De când a revenit Rapid în prima ligă s-a schimbat campionatul şi fotbalul din România. Să dea Dumnezeu să se vândă la finalul sezonului şi tricoul de campion al Rapidului. Eu am spus că obiectivul nostru este unul din locurile 1-3“, a precizat Săpunaru.

Magazinul din Gara de Nord este al doilea fan-shop al clubului Rapid după cel de la Stadionul „Giuleşti“. Reprezentanţii clubului au anunţat că angajaţii CFR din toată ţara vor avea 20% reducere la achiziţionarea de produse din noul magazin.

La inaugurare au participat printre alţii Virgil Drăghia, Adrian Iencsi, Ionuţ Voicu, Rică Răducanu, Lucian Goge, Bogdan Lobonţ, Ion Manu, Vasile Maftei, precum şi antrenorul Cristiano Bergodi.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *