Universitatea Craiova este pregătită să debuteze în noua ediţie a Cupei României, care se desfăşoară, la fel ca şi anul trecut, într-un format controversat. Alb-albaştrii vor întâlni miercuri, de la ora 16.15, pe stadionul „Arsenal“, pe CS Tunari, penultima clasată din Liga 2.

Partida din Ilfov contează pentru prima etapă din Grupa D şi va fi arbitrată de George Cătălin Roman (Timişoara), ajutat de asistenţii Nicuşor Marin (Suseni), respectiv Ioan Daniel Humita (Armeniş). Al patrulea oficial va fi Mihai Motan (Târgovişte). Observator din partea CCA a fost numit Marcel Savaniu (Satu Mare). LPF l-a indicat delegat de joc pe Mihai Duras (Bucureşti).

Dragoş Bon: „Nu vrem să fim noi surpriza neplăcută“

Antrenorul principal al Universităţii Craiova, Dragoş Bon, s-a arătat nemulţumit de faptul că alb-albaştrii sunt nevoiţi să joace pe un teren neconform cu fotbalul de performanţă. Cu toate acestea, nu concepe niciun pas greşit la Tunari.

„Începem o competiţie foarte importantă pentru noi, pe care ne dorim să o câştigăm în acest sezon. Ne aşteaptă un meci dificil, deoarece vom juca pe un teren impracticabil şi vreau să subliniez acest aspect, pentru că nu este normal ca o competiţie foarte importantă pentru fotbalul românesc să fie găzduită de astfel de stadioane. În primul rând pune în pericol integritatea jucătorilor, ceea ce este o mare problemă. În cel de-al doilea rând anulează spectacolul, iar eu cred că această competiţie este făcută pentru spectacol şi pentru a atrage publicul“, a spus tehnicianul craiovean.

Vezi video aici!

„Ca echipă şi ca joc, CS Tunari pare organizată defensiv şi nu pune mare accent pe partea ofensivă. Asta a reieşit din partidele din Liga 2 în care a întâlnit echipele mai bune. Trebuie să intrăm foarte concentraţi în joc, să fim motivaţi şi să nu le dăm nicio şansă, pentru că se ştie că aceasta este competiţia surprizelor şi nu vrem să fim noi surpriza neplăcută. Nu ţinem cont de distanţa scurtă în alcătuirea primului unsprezece. Vom vedea cine intră din primul minut. Avem un lot valoros şi vom alcătui primul unsprezece în funcţie de prospeţime şi de tot ce au arătat băieţii în aceste zile la antrenamente“, a completat Dragoş Bon.

Marian Danciu: „Va fi un meci de luptă“

Din rândul jucătorilor Ştiinţei, Marian Danciu a indicat şi el starea proastă a terenului din Tunari, dar a punctat că nu e loc decât de o victorie. Acesta a vorbit şi de faptul că în acest sezon a bifat minute importante în fiecare etapă din Superligă.

„Ne aşteaptă un meci dificil din pricina terenului, pentru că acolo nu este un teren prea bun şi va fi un meci de luptă. Trebuie să intrăm cu determinare şi sunt sigur că vom câştiga meciul. Nu este niciun secret în ceea ce mă priveşte. Mă antrenez bine la fiecare şedinţă şi cred că este rodul muncii mele. Îmi doresc să joc cât mai mult şi să o fac cât mai bine, să înscriu şi să dau pase de gol. Pe plan colectiv sper să avem rezultate cât mai bune şi să fim în top. Îi aşteptăm pe suporteri alături de noi la fiecare meci şi sperăm să-i bucurăm“, a afirmat Marian Danciu.

Cupa României, etapa 1

Grupa A | miercuri, 27 septembrie – ora 14.00: Progresul Pecica – Petrolul Ploieşti, ora 17.00: Corvinul Hunedoara – Chindia Târgovişte, ora 18.30: AFC Hermannstadt – Sepsi Sfântu Gheorghe.

Grupa B | joi, 28 septembrie – ora 16.15: CSA Steaua – U Cluj, ora 18.30: CSM Alexandria – CFR Cluj, ora 21.00: FC Botoşani – Rapid.

Grupa C | marţi, 26 septembrie – ora 16.15: SCM Zalău – Oţelul Galaţi, ora 21.00: Dinamo – FCU Craiova; miercuri, 27 septembrie – ora 21.00: FC Bihor Oradea – FCSB.

Grupa D | marţi, 26 septembrie – ora 18.30: FC Voluntari – Farul Constanţa; miercuri, 27 septembrie – ora 16.00: Gloria Buzău – UTA Arad, ora 16.15: CS Tunari – Universitatea Craiova.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *