U Cluj și Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida susținută sâmbătă seară, în Ardeal, în etapa a 10-a din Superligă. Au fost două reprize distincte: prima bună pentru olteni, cu ocazii și liniște în apărare, și o a doua modestă, bună pentru „șepcile roșii“.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Nicușor Bancu (’31, 0-1). A fost o centrare a lui Houri pentru Markovic, care a șutat în blocajul unui fundaș, iar mingea a ajuns la căpitanul Științei, care a șutat din voleu imparabil pentru Gorcea.

În repriza secundă, ardelenii au devenit mai periculoși și au marcat în prelungiri, prin nașul lui Bancu, Dan Nistor. Finul Bancu și Silva s-au încurcat la o minge și după un henț al lui Silaghi, mingea a ajuns la Nistor, care a șutat puternic, de la 15 metri, la colțul din stânga, marcând golul egalizator (’90+2, 1-1).

U Cluj: Gorcea – Peteleu (’57, Oancea), Mitrea, Masoero, Vătăjelu – Stoica, Simion (’46, Nistor), Doukoure (’59, F. Ilie), Bic – Popadiuc (’56, Chipciu), D. Popa (’73, Silaghi). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, R.Silva, Bancu – Crețu, Mateiu (’71, Kurtic) – Houri (’65, Căpățînă), Danciu, Mitriță (’86, Koljic) – Markovic (’46, A. Ivan). Antrenor: Corneliu Papură.

Cartonașe galbene: Mitrea ’90+4 / Mateiu ’68, Koljic ’90.
Cartonaș roșu: Andrei Ivan ’90+4.
Au arbitrat: Iulian Călin – Radu Ghinguleac, Mihai Marica; Florin Mazilu.
VAR: Iulian Dima, Andrei Moroiță.
Observatori: Marcel Savaniu (CCA), Ioan Mironaș (LPF).

În etapa viitoare, Universitatea Craiova va evolua în Bănie împotriva formației FC Botoșani (1 octombrie, ora 15.00). La rândul său, U Cluj va evolua în Capitală împotriva echipei FCSB (2 octombrie, ora 21.00).

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *