Universitatea Craiova s-a impus la limită în faţa formaţiei AFC Hermannstadt, scor 1-0, cu toate că alb-albaştrii au dominaat jocul şi au irosit multe ocazii de gol. Regretul că succesul nu a fost mai concludent a fost evidenţiat de căpitanul Nicuşor Bancu şi mijlocaşul Ştefan Baiaram.

„Din nou ratăm foarte mult. În cea de-a doua repriză am suferit puţin, dar şi aşa ne-am creat multe ocazii şi puteam să închidem meciul. Îl felicit pe Popică, pentru că ne-a salvat în ultimele minute, când a avut o paradă incredibilă şi ne bucurăm că am câştigat până la urmă. Nu credeam să ajungă la acest nivel, pentru că era al treilea portar în ultimii ani. A avut răbdare, a muncit şi Dumnezeu l-a răsplătit. E unul dintre cei mai buni portari ai ţării în acest moment şi îl felicit“, a declarat Nicuşor Bancu.

VIDEO AICI!

„A fost o partidă foarte grea, cum s-a şi văzut. Păcat că nu am înscris mai mult, pentru că am avut atâtea posibilităţi. Chiar şi eu am avut o ocazie să marchez şi să ne detaşăm pe tabelă. Ne pare rău că nu am câştigat mai clar. Mă bucur că am reuşit să joc, pentru că nu am mai făcut-o de foarte mult timp. Mă bucur că nu am simţit absolut nimic şi am putut să-mi ajut echipa. Momentan e primul meci. Nici în cantonament nu am susţinut niciun joc de pregătire. Am vorbit cu Mister (Laurenţiu Reghecampf – n.r.) şi de la meci, la meci o să creştem minutele şi astfel o să fiu tot mai bine. Nu va fi foarte greu să-i ajung pe colegi din urmă. Muncesc zi de zi alături de băieţi, mă antrenez şi separat şi o să-mi revin cât mai curând“, a comentat Ştefan Baiaram.

VIDEO AICI!

Pentru Universitatea Craiova urmează o deplasare grea, la Iaşi. Meciul cu Poli este programat sâmbătă, de la ora 21.30.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *