Antrenorul echipei U Cluj, Toni Petrea, a remarcat revenirea echipei sale după ce a fost condusă de două ori de FCU. El s-a arătat nemulțumit de jocul defensiv al „șepcilor roșii“.

Un meci greu. Pe margine e foarte dificil să trăiești asemenea momente. Am făcut prea multe greșeli. Le-am permis să ia inițiativa, dar e important că am revenit. Îi felicit pe jucători pentru revenire. Cred că asta vor să vadă și suporterii noștri, cum ne ridicăm când suntem jos. E o victorie de moral, dar avem multe lucruri de rezolvat. Am primit șase goluri în două etape, deci avem de rezolvat lucruri pe faza de apărare. Nu avem voie să primim atâtea goluri! Sunt lucruri pe care trebuie să le analizăm și să le îmbunătățim.

Nu joacă numele, nu contează că unii au sute de meciuri, campionate și trofee câștigate, important e ce e pe teren. Fără muncă și disciplină, nu se poate. Poate că avem cea mai experimentată echipă, dar nu joacă numele pe teren. Trebuie să muncim“, a declarat Toni Petrea.

Dan Nistor: „Începem să fim echipa care vrem să fim“

Din rândul jucătorilor lui U Cluj, experimentatul Dan Nistor se bucură că i-a contrazis pe cei care au contestat valoarea lotului „șepcilor roșii“.

Mulți au dat cu noroi în noi, că suntem retrogradați, că suntem… Eu nu țin să le răspund, că sunt un băiat de la țară, părinții mi-au dat cei șapte ani de acasă. Câștigăm puncte, câștigăm moral și începem să fim echipa care vrem să fim. Au venit mulți jucători, trebuie un rodaj, să ne înțelegem între noi. Sunt bucuros pentru această victorie. Sunt convins că echipa va arăta mult mai bine pe viitor. Să marchezi patru goluri în deplasare, pe un teren atât de greu, arată că avem caracter și valoare“, a declarat Dan Nistor.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *