FCU Craiova a pierdut, 3-4 cu U Cluj, iar dezamăgirea a fost foarte mare în tabăra oltenilor. Antrenorul Nicolae Dică a identificat rapid problemele echipei sale și a tras un semnal de alarmă.

Prima repriză a fost una în care am dominat. Îmi doresc ca jucătorii să aibă mai multe realizări. La primul lor șut pe poartă am primit gol. În repriza a doua am intrat bine în joc. La 3-2 am transmis să fim agresivi, compacți. Din păcate, am pierdut jocul. Am avut o atitudine ok, dar vreau mai mult. Vreau mai multă reacție, după pierderea mingii. Ofensiv, marcăm. Trebuie să acționăm ca o echipă. Nu am reușit să luăm nici măcar un punct. Am primit goluri foarte ușor. Trebuie să ne gândim ce avem de făcut pe viitor. Chițu a marcat două goluri. Nu e rolul lui acolo, dar a reușit să marcheze. Trebuie să ne trezim rapid. Important e să analizăm ce am făcut greșit, ce am făcut bine“, a spus Nicolae Dică, la Digi Sport.

Aurelian Chițu: „E doar vina noastră, e clar că nu e ok!”

Atacantul lui FCU, Aurelian Chițu, s-a arătat îngrijorat de „zestrea“ din clasament, dar consideră că jocul nu a fost rău.

E o seară foarte proastă. După al doilea gol am crezut că avem meciul sub control, dar nu am reușit să ținem de rezultat. La 3-2 am mai avut o șansă, dar nici atunci nu am reușit. E doar vina noastră! Vom vedea ce vom face în viitor, dar e clar că nu e ok. Ne apasă, normal! E foarte trist, dar nu avem ce face, trebuie să mergem înainte.

Am marcat trei goluri și am luat patru. Au fost mai buni! Mergem la meciul următor și vom încerca să câștigăm. Avem așteptări mari, dar, din păcate, am pornit foarte prost. Nu e nimic pierdut, e clar putem să redresăm. Nu cred că am jucat atât de rău, dar am luat goluri prea ușor. Suntem supărați, nu știu ce să zic. Nu mă așteptam să pierdem. Sper sa trecem peste cât mai repede“, a declarat Chițu.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *