Aflat în conflict cu conducerea clubului Paris Saint-Germain, starul francez Kylian Mbappe, , a refuzat oferta „astronomică” primită din partea echipei Al-Hilal, informează Agerpres.

Gruparea arabă s-a arătat dispusă să plătească 300 de milioane de euro în schimbul căpitanului selecţionatei Franţei!

Potrivit cotidianului L’Equipe, Mbappe a refuzat să discute cu reprezentanţii clubului Al-Hilal. Aceştia s-au aflat în această săptămână la Paris pentru rezolvarea altor dosare.

Paris Saint-Germain autorizase clubul saudit să negocieze cu Mbappe

Arabii s-au arătat dispuşi să-i plătească un salariu de 200 de milioane de euro pe sezon lui Mbappe, în cadrul unui contract pe doi ani, conform presei din Hexagon.

Poziţia atacantului a rămas neschimbată! Mbappe doreşte să plece liber de la PSG, la finalul sezonului 2023-2024, când îi expiră actualul contract cu campioana en titre a Franţei. Conducătorii îl suspectează pe jucător că are deja un acord cu Real Madrid, care ar urma să intre în vigoare în vara anului viitor. Refuzul lui Mbappe de a negocia cu Al-Hilal este o dovadă în plus, în opinia clubului parizian.

S-a înţeles cu Real Madrid?

Kylian Mbappe (24 de ani) a refuzat să activeze opţiunea din contractul său cu PSG, care îi poate prelungi şederea pe „Parc des Princes“ până în iunie 2025. Acest lucru i-a înfuriat pe oficialii clubului parizian. Din acest motiv, căpitanul selecţionatei Franţei a fost lăsat în afara lotului deplasat de PSG în Asia, pentru turneul estival din Japonia şi Coreea de Sud. Mai mult, a fost informat că are două variante. Prima: îşi prelungeşte contractul cu PSG. A doua: trebuie să se transfere la o altă formaţie în această vară, pentru a nu pleca liber anul viitor.

E „bătaie“ pe Mbappe

Atacantul francez este campion mondial cu selecţionata ţării sale în 2018 şi finalist la Cupa Mondială 2022 din Qatar. El a stârnit interesul mai multor cluburi de top în ultimele zile. Lista cuprinde cluburile Chelsea Londra, Manchester United, Tottenham Hotspur şi FC Barcelona. Însă cea mai probabilă destinaţie a lui Mbappe, în cazul plecării de pe „Parc des Princes“, va fi Real Madrid. Clubul spaniol l-a dorit insistent în ultimii ani şi a fost aproape să-l transfere în vara trecută.

Mbappe se antrenează în prezent la centrul de pregătire al clubului parizian.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *