Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida susţinută luni seară, pe stadionul „Ion Oblemenco” (11.826 spectatori), din cadrul etapei a 2-a din Superligă. A fost un meci dominat de Ştiinţa, cu trei bare şi multe ocazii clare, dar şi cu momente lipsite de inspiraţie şi chiar de neputinţă.

Eugen Neagoe, demis la prima oră

Semieșecul din meciul cu Oțelul Galați nu le-a picat deloc bine conducătorilor de la Universitatea Craiova. Astfel s-a recurs la o decizie drastică: rezilierea contractului lui Eugen Neagoe!

Universitatea Craiova și antrenorul Eugen Neagoe au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi dorim mult succes în continuare!“,

se arată într-o postare a Științei.

Neagoe se simte nedreptăţit

Demis de Mihai Rotaru, Eugen Neagoe a spus că nu îşi reproşează nimic pentru perioada petrecută la cârma grupării alb-albastre.

„Dureros este întotdeauna când te desparți de o echipă. Dar, sincer, eu nu am ce să-mi reproșez. Nu am primit gol, nu am pierdut. Cred că am dominat de la un capăt la altul meciul cu Oțelul. Am lovit de trei ori bara… Cred că în aceste două etape am fost echipa care a dominat cel mai mult adversarul. A lipsit golul, asta este. Și discuția pe care am avut-o cu patronul a fost aceeași, nu a avut ce să-mi reproșeze. Sincer? Ghinionul și ceva superstiții (motivele demiterii pe care i le-a transmis Mihai Rotaru – n.r.). Exact asta a fost discuția mea cu domnul Rotaru. Eu ce să zic? Eu nu am ce să-i reproșez ceva nimănui. Nu mă așteptam să fiu demis, dar nici nu sunt genul de antrenor care să se lege de porțile stadionului. Nu sunt genul“, a declarat Eugen Neagoe.

Conducerea echipei Universitatea Craiova s-ar fi orientat spre Marius Şumudică, dar pe lista scurtă a antrenorilor se mai află şi Laurenţiu Reghecampf.

Alex Mitriță: „Poate acest punct ne va ajuta la finalul sezonului!“

Vioara întâi a Ştiinţei în meciul Oţelul Galaţi, Alex Mitriță crede că Universitatea Craiova a avut o prestație bună. El consideră că echipa trebuie să fie mai concentrată la finalizare. „Piticul Atomic“ a avut şi un mesaj pentru suporterii olteni care au avut cuvinte dure la adresa jucătorilor.

„A fost un meci foarte bun făcut de cei de la Oțelul în defensivă. Dar când ai atâtea ocazii și nu marchezi e greu să câștigi. Am avut un joc de posesie foarte bun, am adus mingea la careu, dar trebuie să băgăm mingea în poartă pentru a câștiga. E frustrant, dar trebuie să mergem mai departe, să analizăm foarte bine acest meci. E a doua etapă, mai e mult până la final. Poate acest punct ne va ajuta la finalul sezonului. Suntem încrezători şi muncim zilnic. Ştiu că și în anii trecuți am avut probleme cu echipele mai puțin valoroase, dar sperăm ca în acest an să nu mai facem aceste greșeli. Trebuie să înțeleagă și suporterii… E a doua etapă. Cu toții ne dorim să câștigăm fiecare meci. Atât s-a putut astăzi. I-am îmbărbătat pe colegi, am spus să mergem mai departe. Suntem bărbați, avem mult de muncă, ținem capul sus și mergem la CFR cu gândul să luăm cele trei puncte. Au foarte mulți jucători valoroși şi nu cred că va fi un meci ușor, dar mergem să ne jucăm şansele”, a declarat Alex Mitriță.

Andrei Ivan: „Suntem înjurați, dar m-am obișnuit!”

Atacantul Universităţii Craiova, Andrei Ivan, și-a declarat nemulțumirea faţă de rezultatul partidei cu Oțelul Galați și a pus ratarea victoriei pe seama ghinionului.

„Suntem nemulțumiți că nu am câștigat. Cred că am făcut un meci bun, dar nu am avut noroc. Nu a fost să intre mingea în poartă. Trei bare… Cred că nu a fost ziua noastră azi, dar avem o săptămână înainte. Trebuie să gândim limpede și să ne pregătim foarte bine. Toți suntem înjurați, dar m-am obișnuit la Craiova. Sunt aici de zece ani, știu cum este. Trebuie să ne unim! S-a văzut și azi că am fost o echipă foarte bună, nu le-am dat nicio șansă. Cu CFR, va fi un meci foarte greu, dar mergem la Cluj să luăm cele trei puncte“, a declarat Andrei Ivan.

Luni, 24 iulie: FC Botoșani – Petrolul Ploiești 1-1, Universitatea Craiova – Oțelul Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *