Aflat la debutul pe banca lui FCU Craiova, Nicolae Dică s-a arătat mulțumit de modul cum s-a descurcat echipa la Sf. Gheorghe, chiar dacă a pierdut și meciul cu Sepsi.

„Știam că o să avem o partidă foarte grea. Sepsi este o partidă foarte bună, care a câștigat un trofeu înainte de a începe acest campionat. Am avut momente bune în această partidă. Mai ales în prima repriză, când am reușit să avem o posesie bună și să ne creăm ocazii de a marca. Defensiv am fost o echipă bine organizată. Am avut multe momente când am stat bine în teren, dar, într-adevăr, și ei și-au creat câteva oportunități de a marca. A fost o primă repriză echilibrată, dar cum am primut cartonașul roșu în minutul 45 era clar că vom face pasul în spate în cea de-a doua repriză“, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de după joc.

„Și așa am închis bine jocul. Am fost bine organizați defensiv și nu le-am dat prea multe posibilități celor de la Sepsi. Apoi am devenit 10 contra 10 și am reușit să ne creăm două ocazii pe contraatac, dar, din păcate, nu am reușit să marcăm. Mai mult, a venit acel gol în minutul 89 dintr-o fază fixă. Nu este normal ca la o echipă cu pretențiile noastre să primim gol în felul acesta. Din 6 metri, acolo unde un fundaș central trebuia să sară și să câștige duelul… Trebuie să fim concentrați până când se termină jocul! Aș fi vrut să avem mai mult curaj când am jucat 10 contra 10, chiar dacă eram mai obosiți“, a completat tehnicianul lui FCU.

„Am mare încredere în echipă“

Nicolae Dică a vorbit și despre partida viitoare, cu U Cluj, programată vineri, de la ora 18.30, în Bănie.

„Ne așteaptă o partidă grea cu U Cluj, pentru că are o echipă bună în acest moment. Au adus foarte mulți jucători cu experiență. Trebuie să fim pregătiți și să dăm totul, așa cum am făcut-o și astăzi (cu Sepsi – n.r.), pentru că nu am ce să le reproșez jucătorilor. Trebuie să fim pregătiți, uniți și să ne pregătim foarte bine. Trebuie să credem că putem obține rezultate pozitive în următoarele jocuri. Eu am mare încredere în echipă“, a subliniat tehnicianul piteștean.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *