Universitatea Craiova s-a impus în fața lui Dinamo cu 2-0, meci tranșat în repriza a doua, pe factor valoric.

Antrenorul Științei, Eugen Neagoe, s-a arătat bucuros de rezultatul obținut, dar a admis că jocul nu l-a mulțumit.

E adevărat, am făcut o primă repriză modestă. Nu mă așteptam, dar chiar și așa am avut trei ocazii mari de a marca. În repriza a doua, băieții au avut altă atitudine. Am discutat la pauză, și-au dat seama de greșeală, am marcat cele două goluri. Sunt mulțumit de rezultat, de atitudinea din repriza a doua, dar nu de joc și mai ales de prima repriză. Sunt 3 puncte foarte mari!“, a spus tehnicianul Științei, la Digi Sport.

„Nimeni nu a apreciat jocul nostru frumos din play-off, când aveam posesie, ratam în continuu și îi zdrobeam pe adversari. Echipa mai valoroasă a câștigat azi! Am pierdut locul 2 (n.r.- în sezonul trecut) după un singur meci, cel cu FCSB, am avut ocazii formidabile, bară, penalti ratat și am pierdut cu 1-2. Un singur meci am jucat modest în play-off, cu Sepsi, în rest am dominat toate echipele, și pe FCSB, pe Farul, pe CFR.

În această seară știu ce s-a întâmplat. Am văzut meciul, o să analizăm și mergem mai departe. Rămâne victoria. De la toți băieții aștept foarte mult. Ne-a felicitat pentru victorie și atât (n.r.- ce a spus Mihai Rotaru în vestiar). Nimic mai mult“, a declarat Eugen Neagoe.

Alex Mitriță a fost „cheia“ victoriei cu Dinamo

Revenit la Universitaea Craiova, Alex Mitriță și-a făcut simțită prezența încă din primul meci oficial. „Piticul Atomic“ a scos penaltiul din care a marcat Ivan și a dat assist-ul pentru reușita lui Markovic, pe lângă alte atacuri importante pe care le-a generat.

Am început puțin temători. Am avut o discuție la vestiar, la pauză, și s-a văzut o schimbare. Ne bucurăm că am câștigat. Sperăm să intrăm bine, să jucăm în continuare ca în repriza a doua. Meci greu, Dinamo e o echipă foarte bună și e important că am scos cele trei puncte.

E start de sezon, venim după un cantonament foarte greu. Important e că ne-am îndreptat în a doua repriză. Pentru asta muncim zilnic. Ne dorim trofeul, dar luăm fiecare meci în parte și vrem să adunăm cât mai multe puncte.

Avem timp să ne cunoaștem mai bine în teren. Mi-au lipsit meciurile astea. Fotbalul e frumos cu suporterii în tribune. Sunt bucuros că m-am întors. Promisiunea mea e că vom da totul pe teren. Nu vreau să mă gândesc departe“, a declarat Alex Mitriță.

Andrei Ivan a explicat evoluția sa ștearsă

Atacantul formației Universitatea Craiova, Andrei Ivan (26 de ani), nu a prins o seară bună contra lui Dinamo, pe „Arcul de Triumf“ și a recunoscut asta.

„Un meci greu, o primă repriză foarte slabă făcută de noi. Am arătat mai multă atitudine în a doua repriză și trebuia să câștigăm azi. N-am intrat pe vârfuri, dar n-a fost să fie, nu ne-a ieșit nimic, am pierdut multe mingi la mijlocul terenului. Și pentru mine e ceva nou, joc în banda dreaptă, unde n-am mai evoluat de mult timp. E foarte dificil. Sperăm să câștigăm un trofeu, dar va fi un drum foarte lung.

Nu îmi mai e frică să execut penaltiurile. Am trecut de mult timp de faza cu FCSB. După aceea tot eu am bătut penalti și nu îmi e frică.

Sincer nu știu (n.r. legat de prezența lui Edi Iordănescu la meci). Joc pe un post nou și nu mă simt bine. Dar trebuie să mă acomodez, să dau tot ce pot pe teren“, a spus Andrei Ivan.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *