FCU Craiova o va întâlni duminică, de la ora 21.30, pe stadionul „Municipal“ din Târgu Jiu, pe FCSB, în prima etapă din noul sezon al Superligii. Echipa familiei Mititelu nu traversează o perioadă bună. După înfrângerea juridică de zilele trecute, patronul craiovean a anunțat că va schimba numele echipei în Oltenia Craiova, dar și sigla. O parte dintre suporteri au anunțat că își retrag sprijinul, iar alții sunt dispuși să meargă la Tg. Jiu special ca să-l „urecheze“ pe Mititelu. Pentru a mai calma lucrurile, FCU are nevoie de o victorie contra FCSB-ului.

Live: https://fotbaltv.net/index.php/ily211/

Florin Drăgan: „Suntem motivați și determinați“

Antrenorul intermar al FCU Craiova, Florin Drăgan, a declarat sâmbătă, înr-o conferință de presă, că echipa sa este capabilă de o victorie. El a punctat că obiectivul de anul acesta este participarea în play-off.

„Începem un nou sezon, cu o partidă extrem de dificilă. Întâlnim poate cea mai bună echipă din România în acest moment. Îi respectăm, dar noi formăm un grup serios, o echipă competitivă, suntem motivați și determinați. Vom juca la Tg. Jiu, care este, practic, a doua noastră casă, cu un stadion plin, care ne va susține, și cu siguranță vom face tot ce ne stă în putință să ne ridicăm la un nivel bun și să câștigăm cele trei puncte. Obiectivul este clasarea în play-off“, a declarat Drăgan.

Vlad Achim: „Sperăm ca de data aceasta să ne și impunem“

Din rândul jucătorilor lui Mititelu, Vlad Achim, s-a arătat foarte optimist.

„Așteptăm cu nerăbdare începerea acestui campionat. Vor veni mulți oameni la stadion și se anunță un meci frumos. Împotriva FCSB-ului am avut meciuri bune. N-am reușit să câșigăm, dar avem încredere că vom face o partidă bună. Sperăm ca de data aceasta să ne și impunem. O vicorie ar crea o stare de euforie în jurul echipei și ne-ar da speranțe mari pentru acest an. În lupta pentru titlu le văd pe Farul, FCSB și cred că suntem și noi pe acolo“, a comentat Achim.

CCA a desemnat o brigadă de București

Disputa va fi arbitrată de Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu și Radu Ghinguleac și de la margine de Bogdan Dumitrache. Toți patru sunt din București! Observator din partea CCA va fi Aron Huzu, din Sibiu. Supervizor din partea LPF a fost desemnat Romulus Chihaia.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *