Vicecampioana României, FCSB, începe noul sezon competițional cu o deplasare la Târgu Jiu, unde o va întâlni pe FCU Craiova. Meciul este programat duminică, de la ora 21.30, pe stadionul „Municipal“ din Târgu Jiu, pe FCSB.

Antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, nu concepe decât un rezultat pozitiv la Târgu Jiu.

„Mă bucur să ne revedem după această pauză și sper să avem parte de o competiție sănătoasă și frumoasă în noul sezon. Mâine (duminică – n.r.) vom susține primul meci. Jucătorii sunt motivați și mă aștept la un rezultat bun. Băieții au muncit foarte mult și vor să câștige. Comparativ cu sezonul trecut avem câțiva jucători noi. Sper ca noii sosiți să ne ajute să ne ridicăm nivelul și să ne atingem obiectivele. Întâlnim o echipă bună, am văzut ce poate face în ediția trecută, când a luptat până în ultima clipă să prindă cupele europene. Ne va fi greu, la fel ca în toate meciurile care urmează. Dar totul depinde de atitudinea pe care o vom afișa în timpul jocului. Începând de mâine, cu toții vom lupta să câștigăm primele puncte, ca să începem corect acest campionat“, a declarat Charalambous.

Disputa va fi arbitrată de Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu și Radu Ghinguleac și de la margine de Bogdan Dumitrache. Toți patru sunt din București! Observator din partea CCA va fi Aron Huzu, din Sibiu. Supervizor din partea LPF a fost desemnat Romulus Chihaia.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *