Universitatea Craiova nu s-a „aruncat“ nici anul acesta la multe transferuri. Conducerea Ştiinţei l-a „repatriat“ pe Alex Mitriţă şi a decis să promoveze câţiva tineri de perspectivă din propria ogradă. Dar lucrurile nu par să rămână aşa. Finanţatorul Ştiinţei, Mihai Rotaru, a afirmat zilele trecute că lotul lui Eugen Neagoe va fi îmbunătăţit cu un mijlocaş ofensiv, în genul lui Cicâldău.

„Căutăm un singur jucător. Să spunem că este profilul lui Cicâldău. Am făcut o ofertă deja, dar nu e din România jucătorul, așteptăm răspunsul”, afirma Mihai Rotaru.

Rotaru n-are gusturi rele şi a „căscat“ şi portofelul

Universitatea Craiova l-a ofertat pe Filip Krastev, fotbalist alintat „magicianul Bulgariei”, conform fanatik.ro. Originar din Sofia, Krastev are 21 de ani şi 1.78 metri. Este deținut de Manchester City şi este evaluat de Transfermarkt la 4 milioane de euro. Oficialii Ştiinţei vor să-l aducă sub formă de împrumut, apoi să-l cumpere definitiv.

A fost „bătaie“ pe el

Filip Krastev s-a făcut remarcat prin calitățile sale fotbalistice încă de la 18 ani. A atras atenţia mai multor cluburi din Premier League, cum ar fi Leicester şi Manchester City, ultima reuşind transferul de la Slavia Sofia pentru 2,3 milioane de euro. Ulterior el a fost împrumutat Lommel SK, club deținut de City Football Group. Tot sub formă de împrumut a mai evoluat pentru Levski Sofia, Troyes și SC Cambuur, cele două fiind de asemenea deținute de șeicii de la Manchester City.

În sezonul precedent, la Levski, Filip Krastev a bifat 33 de meciuri în campionat, a marcat 8 goluri și a oferit 6 pase decisive.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *