Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a susținut, astăzi, într-o conferinţă de presă. În cadrul acesteia a precizat că FRF nu doreşte să intre în conflictul dintre suporterii echipelor FCSB şi CSA Steaua în privinţa stadionului din Bulevardul Ghencea. El a evitat să spună care dintre echipe va putea spune că va juca „acasă“ pe stadionul Steaua. Asta după ce FCSB a primit acceptul de a evolua în partidele de pe teren propriu pe arena din Ghencea.

„Depinde pe cine întrebi. Nu vrem să intrăm în acest conflict dintre fanii FCSB şi fanii CSA Steaua. Sunt doi membri afiliaţi ai FRF. În momentul de faţă, un club evoluează în Liga I şi unul în Liga a II-a“, a spus Burleanu, citat de Agerpres.

„Accesul nu poate fi restricţionat pe criterii subiective“

Oficialul FRF a precizat că accesul pe stadioanele „Steaua“, „Rapid“ şi „Arcul de Triumf“ nu ar trebui restricţionat pe criterii subiective.

„Stadioanele Steaua, Giuleşti şi Arcul de Triumf reprezintă trei investiţii majore ale statului român în infrastructura fotbalistică şi una dintre principalele moşteniri ale EURO 2020. Accesul nu poate fi restricţionat pe criterii subiective. Ai nevoie de nişte proceduri clare şi transparente în ceea ce priveşte utilizarea unui asemenea stadion. Aceasta a fost poziţia noastră, întotdeauna“, a punctat Burleanu.

Polemicile continuă pe tema stadionului „Steaua“

FCSB va disputa prima partidă de pe teren propriu din sezonul 2023-2024 al Superligii, cu Dinamo Bucureşti, pe stadionul „Steaua“.

„FCSB a depus o cerere pentru a disputa meciul cu Dinamo din etapa a doua pe stadionul Steaua. S-a făcut un raport şi a fost aprobat de Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, în baza legii, fiind un stadion aflat în proprietatea statului, construit din fonduri publice, de utilitate publică. Există o comisie de negociere care va stabili preţul chiriei arenei, în funcţie de mai multe aspecte“, a precizat o sursă a agenției.

Derbiul FCSB – Dinamo, din cadrul etapei a 2-a este programat pe 22 iulie, de la ora 21.30. Este prima partidă disputată de formaţia patronată de Gigi Becali pe stadionul „Steaua“.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *