Patronul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, este mulţumit de lotul pe care-l are Eugen Neagoe acum, dar cum obiectivul este să termine cât mai sus posibil, e gata să mai bage o dată mâna în buzunar şi să aducă un fotbalist de certă valoare.

Acum căutăm un singur jucător. Nu vă dau poziția. Să spunem că ar fi profilul lui Cicâldău. Am făcut o ofertă. Nu e din România. Credem că s-ar putea să ne trebuiască și un fundaș central. În cantonament, Mendy ne-a dat satisfacție, a jucat bine. Am zis ca a treia opțiune să avem jucători din propria academie. Sunt mulți jucători cărora noi trebuie să le dăm șanse. Noi avem patru campionate câștigate la tineret. Avem surprize… Găină, Stana… Atanas Trică a revenit, e surpriza plăcută. Sunt și alții care ne-au surprins neplăcut. Cine nu se adaptează, va pleca. Vii, nu ai reușit, pleci“,

a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Dacă la capitolul sosiri lista este extrem de scurtă, regăsindu-se doar Alex Mitriţă, la plecări cuprinde mai multe nume. Universitatea Craiova s-a despărţit în această vară de Rivaldinho, Ionuţ Vînă, Sergiu Hanca, Bogdan Mitrea, Bogdan Vătăjelu şi Valerică Găman.

Ştiinţa debutează în ediţia de campionat 2023-2004 a Superligii împotriva nou promovatei Dinamo Bucureşti. Disputa va avea loc luni, 17 iulie, de la ora 21.30, în Capitală.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *