Adrian Mutu și-a anunțat, subit, plecarea de la Rapid, preferând să meargă în Azerbaidjan, la Neftci Baku. Conducătorii giuleștenilor au avut de unde alege noul strateg.

Liber de contract după despărțirea de Al-Raed, Marius Șumudică a sperat până în ultima clipă că el va fi alesul, fiind arhicunoscută dragostea care i-o poartă „Realului din Giulești“. Asta în ideea în care toată suflarea alb-vișinie știa că Dan Șucu l-a ales pe Cristiano Bergodi.

Italianul de 58 de ani era și el liber de contract după ce nu și-a prelungit înțelegerea cu Sepsi, echipă cu care a cucerit Cupa României. Bergodi a fost antrenorul cu care Rapidul a cucerit ultimul trofeu, Supercupa României în 2007, iar asta a contat în alegerea acționarilor.

Dan Șucu a explicat de ce a fost ales Cristiano Bergodi

Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent. Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite. Sentiment de care o echipă are mare nevoie“, a transmis Dan Șucu, pentru site-ul oficial al Rapidului.

Sursa foto: fanatik.ro

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *