Universitatea Craiova a încheiat stagiul de pregătire din Bulgaria cu o victorie, 3-2 cu Slavia Sofia. Acesta a fost cel de-al cincilea amical susţinut de olteni pe pământ bulgar.

Bilanţul Ştiinţei din amicale:
-trei victorii: 2-0 cu Botev Plovdiv, 2-0 cu FC Drita şi 3-2 cu Slavia Sofia;
-două înfrângeri: 0-2 cu Ludogorets Razgrad, 0-2 cu Lokomotiv Plovdiv.

Mitriţă a făcut un meci excelent

Slavia a deschis scorul prin Nikolov, dintr-un penalti dictat uşor (’22).

Alb-albaştrii au restabilit egalitatea prin Koljic, care a pus latul de la 3 metri la o centrare excelentă de pe dreapta a lui Borţa (’43).
Oltenii au preluat conducerea graţie lui Marian Danciu. Acesta a trimis cu efect, de la 10 metri, la colţul din dreapta al porţii, după o fază creată de Mitriţă (’51).

Bulgarii au mai punctat o dată, dar cu ajutorul lui Jean Mendy. Fundaşul senegalez a deviat nefericit, în propria poartă, o centrare venită de pe dreapta (’68).

Ştiinţa a pecetluit rezultatul final prin Atanas Trică (’81). „Ati“ a beneficiat de o minge venită dintr-o degajare blocată a portarului de către Alex Mitriţă, a înaintat câţiva metri şi a şutat imparabil de la 16 metri.

Universitatea Craiova:

Lazar – Vlădoiu (’33, Borţa), R. Silva, Badelj (’26, Mendy), Bancu – Crețu, Mateiu (’58, Căpăţînă) – Ivan (’73, Gaşpar), Danciu (’58, Roguljic), Mitriță (’87, Găină) – Koljic (’58, Trică).

Universitatea Craiova a încheiat stagiul de pregătire de la Bansko. „Leii“ revin în această seară în Bănie şi vor beneficia, cu siguranţă, de câteva zile libere. De la începutul săptămânii viitoare vor începe să pregătească meciul cu Dinamo Bucureşti. Prima confruntare oficială din noul sezon este programată luni, 17 iulie, de la ora 21.30, în Capitală.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *