Revenit la Universitatea Craiova în această vară, Alex Mitriță a acordat primul interviu de după prezentarea specială de care a avut parte. El a vorbit despre acel moment, despre pregătirea din Bulgaria, dar și despre debutul campionatului.

„Nu a fost un cantonament uşor. Perioada de pregătire este grea tot timpul, dar tragem tare ca să nu suferim după aceea, în campionat. Este cea mai importantă perioadă din viaţa unui jucător. Am simţit-o şi pe pielea mea. Când nu am făcut o pregătire bună în anii trecuţi, am întâmpinat probleme în campionat. Cantonamentul pentru un fotbalist este foarte important“, a spus „Piticul Atomic“.

„Nu mă aşteptam să am parte de o asemenea primire. Nu credeam că poate să vină atât de multă lume pentru un jucător şi sunt foarte bucuros şi mândru că s-a întâmplat la mine. Este o motivaţie în plus pentru mine. Toţi suporterii aşteaptă mult de la mine şi de la grup în acest an competiţional. O să dăm maximum la fiecare meci şi ne dorim ca la final să fim unde am visat. E prematur să vorbim de titlu, dar mie îmi place să visez. Cu cât te gândeşti mai mult la un obiectiv, cu atât atragi lucrurile pozitive asupra ta. Suporterii au fost lângă noi tot timpul. Ştiu că şi ei, ca şi noi, abia aşteaptă să înceapă campionatul. Împreună vom face cu siguranţă lucruri foarte mari“, a completat Alex Mitriţă.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *