Universitatea Craiova a pierdut, 0-2, amicalul cu Lokomotiv Plovdiv şi asta pentru că Eugen Neagoe a aliniat un unsprezece format din rezerve şi juniori. O parte dintre fotbaliştii cu experienţă au intrat spre final, iar alţii au fost simpli spectatori. „Geană“ a explicat motivul absenţelor lui David Lazar, Alex Mitriţă, Andrei Ivan, Raul Silva din garnitura Ştiinţei, admiţând că au apărut problemele medicale mai serioase. În ultima categorie s-au înscris şi jucătorii care au fost angrenaţi la echipele naţionale şi acum sunt menajaţi.

„Niciodată nu este în regulă când pierzi, chiar dacă este un joc de pregătire, chiar dacă au fost mulţi jucători tineri în primul unsprezece şi chiar dacă am avut câţiva jucători care nu au evoluat sau unii au făcut-o foarte puţin. Sunt jucători care au avut ceva probleme de sănătate şi nu am vrut să le accentuăm. Am hotărât să joace mai bine în testul următor, cel de joi, cu Slavia Sofia. Oricum a fost un test bun, important pentru jucătorii noştri tineri“, a declarat Eugen Neagoe.

Mihai Căpăţînă: „Nu ne doream acest lucru“

Din rândul jucătorilor Universităţii Craiova, Mihai Căpăţînă a fost pe aceeaşi lungime de undă cu antrenorul său. El a punctat totodată că stagiul de pregătire din Bulgaria, care se încheie joi seară, a fost unul reuşit.

„Din păcate am pierdut. Nu ne doream acest lucru, chiar dacă este un joc amical. A fost un meci de pregătire după o perioadă grea, de încărcătură. Am avut foarte mulţi tineri în echipă şi ne bucurăm că-i avem alături. Noi, cei cu experienţă, sperăm să-i ajutăm să crească bine. Sunt tineri de perspectivă, au valoare. Bineînţeles, vor creşte uşor-uşor, cu fiecare antrenament şi cu fiecare meci susţinut.

Suntem pe final de cantonament, mai avem şi un meci de pregătire, pe care sperăm să-l câştigăm şi să încheiem cu bine această perioadă. A fost un stagiu de pregătire destul de dificil. Am încărcat foarte mult, dar este normal. Este o perioadă benefică, în care a trebuit să acumulăm ca să ne ţină bateriile pe durata primei părţi a campionatului“, a spus mijlocaşul Ştiinţei.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *