Craioveanul Dan Zdrîncă, antrenor cu portarii în ultimele două sezoane la Al Ain, este pe cale să-și încheie aventura la gruparea din Emiratele Arabe Unite. A plecat din România și urmează să se prezinte la club ca să-și clarifice situația.

Sunt în drum spre Aeroport, plec spre EAU, pentru discuții cu șefii lui Al Ain. Pe 23 iunie m-au anunțat printr-un mail că nu vom mai continua și că sunt invitat la club, să discutăm rezilierea. Trebuie spus că eu am un contract valabil până în 15 iulie 2024. Anul trecut am avut un sezon superb, am câștigat Cupa și campionatul. Anul ăsta a fost bun, am terminat pe locul 2 în campionat și am jucat trei finale de Cupe. Din păcate le-am pierdut pe toate trei în fața echipei lui Cosmin Olăroiu, Al Sharjah. Când s-a terminat campionatul nu aveam niciun semn că munca mea cu ei se va încheia. Singurul motiv care cred eu că a condus la asta este numirea unui antrenor olandez care, probabil, nu acceptă să lucreze cu mine în staff“,

a spus Dan Zdrîncă, pentru GdS Sport.

„Lucrurile sunt foarte clar stipulate“

Dan Zdrîncă nu va pleca oricum de la Al Ain, ci cu o sumă importantă de bani ca urmare a rezilierii contractului. Cu toate acestea, antrenorul craiovean este puțin supărat pe situție.

Am o clauză în contract privind rezilierea. Nu include, din punct de vedere financiar, toată peroada rămasă din contract, dar este ok. Nu se poate negocia, lucrurile fiind foarte clar stipulate. Eu iau în calcule să merg și la echipa a doua până apare ceva, dar voi vedea exact cum stau lucrurile.
Pe mine mă deranjează că am fost informat cam târziu. Am avut ceva propuneri la începutul lunii iunie, dar le-am refuzat din cauza faptului că eram sub contract cu Al Ain. Acum, că lucrurile s-au schimbat, sunt disponibil discuțiilor. Dar trebuie să recunosc că e cam târziu să-mi găsesc ceva bun acum. Rămân, totuși, optimist. Mai devreme sau mai târziu sigur se va ivi ceva“,

a menționat Dan Zdrîncă.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *