Conducătorii formaţiei Real Madrid au dat lovitura şi şi-au încântat suporterii cu o veste: mijlocaşul Luka Modric şi-a prelungit contractul cu încă un sezon.

„Real Madrid CF și Luka Modric au convenit să prelungească contractul, care rămâne legat de club până la 30 iunie 2024.
Luka Modric s-a alăturat Real Madrid în 2012. În cele unsprezece sezoane în care a apărat tricoul nostru, a jucat 488 de meciuri și a câștigat 23 de titluri: 5 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale pentru Cluburi, 4 Supercupe ale Europei, 3 La Liga, două Cupe ale Regelui și 4 Supercupe ale Spaniei.
De-a lungul carierei sale de jucător de la Real Madrid, Modric a câștigat cele mai înalte premii individuale. Cum ar fi Balonul de Aur 2018, premiul pentru cel mai bun jucător FIFA 2018, premiul Jucătorul anului UEFA 2017/18, jucătorul turneului la Cupa Mondială a Cluburilor 2017. În acest sezon a făcut parte din FIFA / FIFPro World XI pentru a șasea oară în carieră. În plus, a fost Balonul de Aur la Cupa Mondială din Rusia și Balonul de bronz la Cupa Mondială din Qatar“
,

se arată într-un comunicat al „galacticilor“.

Luka Modric a fost dorit cu insistență în Arabia Saudită. Fabrizio Romano a anunțat că mijlocașul „a avut una dintre cele mai mari propuneri salariale din istoria Arabiei Saudite“. Cu toate acestea, Luka Modric a declinat respectuos oferta. A spus că vrea să continue să evolueze pentru „clubul vieții sale, Real Madrid“.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *