Farul Constanţa a anunţat astăzi transferul lui Amine Benchaib, de la CS Mioveni, informează gruparea dobrogeană.

„Începând de astăzi, mijlocaşul Amine Benchaib, care deţine dublă cetăţenie belgiană şi marocană, este noul jucător al echipei noastre. În vârstă de 25 ani, Amine Benchaib evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv. În carieră a mai jucat în ţara natală pentru Lokeren, Charleroi şi Kortrijk, dar şi în România, pentru CS Mioveni, în sezonul recent încheiat“, se menţionează pe site-ul oficial al campioanei României.

Benchaib a declarat că vrea să ajute Farul să câştige din nou titlul de campioană:

„Antrenorul m-a convins să vin aici. Cred că am făcut cea mai bună alegere. Este cel mai important pas din cariera mea. Nu am mai jucat până acum pentru o echipă campioană. Este ceva cu totul nou şi cu siguranţă această experienţă mă va ajuta în viitor. Este visul meu de copil să joc în Champions League. Va fi o provocare pentru noi toţi, dar sunt sigur că vom reuşi să obţinem rezultate bune. Eu îmi propun să ajut cât pot de mult noua mea echipă să câştige din nou titlul“, a menţionat fotbalistul.

Amine Benchaib, al 9-lea transfer al celor de la Farul Constanța

Campioana Farul i-a mai transferat în această vară pe fundaşul portughez Fabio Vianna (FC Argeş), atacantul brazilian Rivaldinho (ex-Universitatea Craiova), atacantul Nicolae Carnat (CS Mioveni), mijlocaşul argentinian Marco Borgnino (Nacional Madeira), mijlocaşul Ionuţ Vînă (Universitatea Craiova), fundaşul francez Damien Dussaut (Rapid), fundaşul stânga canadian Zorhan Bassong (FC Argeş) şi fundaşul central portughez Diogo Lucas Queiros (Famalicao).

Totodată, Farul s-a despărţit în această vară de Vlad Morar, Rolandas Baravykas şi Carlo Casap.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *