Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, s-a declarat mulţumit după victoria din primul amical, 2-0 cu Botev Plovdiv. El a recunoscut însă că echipa sa nu s-a exprimat extraordinar, pentru că venea după o serie de antrenamente fizice dure. „Geană“ s-a arătat puţin îngrijorat de starea medicală a lui Andrei Ivan. „Jdechi“ a părăsit devreme terenul de joc, fiind accidentat. Neagoe a salutat revenirile lui Bancu şi Mitriţă în echipă.

Citeşte şi: Universitatea Craiova, victorie confortantă cu Botev Plovdiv

„A fost un antrenament reuşit până la urmă, chiar dacă jocul, fiind şi primul, era logic că nu va fi cum ne dorim. Trebuie să luăm în considerare că ne-au lipsit şi şapte jucători importanţi. În plus, astăzi au evoluat şi mulţi jucători tineri, mulţi copii. Mă bucur enorm că nu s-a accidentat nimeni. Sper ca la Andrei Ivan să nu fie probleme, el fiind singurul care a simţit ceva la picior. Mă bucur foarte, foarte mult că a revenit şi Nicuşor Bancu după o perioadă foarte lungă. Ne-a lipsit şi totdeauna gândul ne zbura la el. Mă bucur şi pentru revenirea lui Alex Mitriţă.

Repet: a fost un antrenament reuşit, cu un prim joc după o perioadă destul de încărcată. Am avut câte două antrenamente pe zi şi nu a fost uşor. Băieţii au făcut efort, au fost serioşi şi au încercat să respecte tot ce am discutat şi ce am stabilit în această dimineaţă (duminică – n.r.)“, a declarat antrenorul Ştiinţei.

Următorul test al Universității Craiova va avea loc miercuri, 28 iunie, de la ora 18.00, în compania formației KF Drita Gjilan.

„Băieţii vor avea mâine de dimineaţă (luni – n.r.) liber, dar după amiază ne vedem la antrenament. Marţi vom avea din nou două şedinţe de pregătire. Miercuri vom susţine un antrenament de dimineaţă. După amiază vom avea un joc cu o echipă bună, locul doi din Kosovo. Trebuie să fim iarăşi bine fizic, să parcurgem programul pe care ni l-am propus. Vreau ca jocul de miercuri să fie unul mai reuşit decât cel de acum“, a completat „Geană“.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *