U Cluj continuă campania de achiziții. Ultimul sosit în tabăra „șepcilor roșii“ este o cunoștință mai veche: Andreas Calcan. Fostul decar al lui FC Argeș, echipă la care nu a prea avut reușite, a semnat cu gruparea ardeleană un contract valabil un sezon.

Gruparea ardeleană menționează că „aduce un jucător crescut sub sigla clubului nostru, care are în palmares o Cupă și o Supercupă. Andreias Calcan (29 de ani) se întoarce după șapte ani în alb-negru și ne va ajuta în următorul sezon“.

„Pentru mine U înseamnă acasă. Este clubul unde am crescut, unde am învățat să joc fotbal, unde am făcut pasul în fotbalul profesionist. Am petrecut șase ani din viață aici. E un moment fericit pentru mine, un moment frumos și sunt foarte încântat să revin acasă“,

a declarat fotbalistul originar din Slatina, pentru fcucluj.ro.

Andreas Calcan a debutat în prima ligă din România la U Cluj în sezonul 2013/2014. Ulterior a mai îmbrăcat tricourile echipelor CSM Râmnicu Vâlcea. Willem II Tilburg, Almere City FC, FC Dordrecht, Viitorul Constanța, Ujpest, Poli Iași, Mezőkövesd și FC Argeș.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *