Un lucru e cert: Adrian Mititelu nu a învățat mare lucru din experiențele anterioare din fotbal. În jurul clubului său planează, din nou, incertitudinea și neseriozitatea. După ce l-a dat afară pe Nicolo Napoli, antrenor care l-a readus pe linia de plutire și, mai mult, s-a bătut pentru play-off, patronul echipei FCU l-a numit la cârma echipei pe Joao Janeiro. Portughezul alintat JJ a dat bir cu fugiții după numai câteva săptămâni de la numire și după numai două antrenamente! Ca să fim mai exacți, reunirea lui FCU a avut loc luni și miercuri clubul a anunțat despărțirea.

„Astăzi, FCU 1948 și Joao Janeiro au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Acest lucru s-a efectuat la solicitarea lui Joao Janeiro, din cauza unor probleme personale intempestive. Sperăm ca, în viitor, Joao să aibă șansa să se întoarcă la Craiova. Chiar dacă perioada sa în Bănie a fost una scurtă, colaborarea a fost extrem de plăcută. Multă baftă, João!“, se arată într-un comunicat al clubului patronat de familia Mititelu.

A plecat Huyghebaert și a venit Andrea Padula

Și la nivelul lotului de jucători e un du-te-vino. După trei sezoane petrecute la FCU, Jeremy Huyghebaert a decis să-și încerce etaleze cunoștințele fotbalistice și în altă parte.

La sosiri, oficialii lui FCU se pot lăuda cu o singură mutare momentan: Andrea Padula.

„FCU anunță faptul că fotbalistul cu dublă cetățenie, atât italiană, cât și română, Andrea Padula, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.
În vârstă de 27 ani, fotbalistul născut în Elveția, la Mendrisio, Andrea a evoluat ultima dată în al doilea eșalon din Elveția, la AC Bellinzona, club care l-a cumpărat, în vara anului 2022, de la FC Basel.
Fundașul stânga, care poate evolua și pe flancul drept, a bifat 20 meciuri în tricoul lui Basel, în perioada 2020-2022. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat pentru: Chiasso, Monza, Wil, Basel și Bellinzona. Fundașul cu dublă cetățenie va îmbrăca tricoul cu numărul 72.
Mult succes în tricoul alb-albastru, Andrea!“
, se arată într-o postare pe pagina de Facebook.

Mititelu interzice suporterii și la echipa a doua

Conflictul dintre suporteri și familia Mititelu nu s-a stins de tot și după ultima știre. Cum ultima știre, cea legată de plimbărețul Joao Janeiro, a pus o nouă pată de club, Mititelu și-a luat măsuri de precauție. Mai exact a interzis accesul publicului la meciul retur din barajul de promovare în Liga 3. Echipa a doua îl va susține sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17.30, cu ACS Recolta Gura Șuții (Dâmbovița), pe stadionul „Tărâmul Leilor“.

„Conform unei informări emise de FCU Craiova, prin administratorul Mititelu Gigi Adrian, meciul retur din barajul promovării la Liga 3, FCU Craiova 2 – Recolta Gura Șuții, se va juca fără spectatori“, a anunțat AJF Dâmbovița.

În tur, Recolta s-a impus cu 2-0 în fața echipei antrenate de Ovidiu Dănănae.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *