Orice început are și un sfârșit. L-a spus răspicat astăzi Sorin Cârțu (67 ani), unul dintre simbolurile fotbalului din Bănie. „Sorinaccio“ a decis să se retragă din fotbal definitiv, dorind să se dedice mai mult familiei. Decizia nu a fost luată deloc în pripă. Fostul mare atacant al Științei a afirmat că a cochetat cu gândul retragerii de mai mult timp, doar că nu a găsit momentul potrivit să iasă din „scenă“.

Astăzi, Sorin Cârțu a lăsat liber postul de președinte al Universității Craiova și a recunoscut că nu s-a simțit în largul său la birou. A punctat că nu s-a certat cu patronul Mihai Rotaru și că nu a fost forțat în vreun fel ca să spună stop. A menționat că i-a plăcut mai mult în iarbă, ca jucător și apoi antrenor. Acum vrea să testeze viața fără stres și postura de suporter al Științei.

În cadrul evenimentului le-a mulțumit mai multor oameni care i-au marcat pașii în fotbal. La final a primit din partea lui Ovidiu Costeșin, directorul general al Universității Craiova, un tricoul alb-albastru cu numărul 1 pe spate în semn de recunoștință pentru tot ce a făcut la acest club.

16 sezoane NUMAI pentru Craiova!
283 meciuri, 107 goluri.
Două titluri și patru Cupe cu Știința ca fotbalist.
Un titlu și o Cupă ca antrenor.
Cel mai bun marcator al Universității Craiova în cupele europene.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *