Mai sunt trei zile până la reunirea echipei UTA, iar conducerea clubului din Arad este în „focuri“. La capitolul despărțiri, gruparea de pe „Francisc Neuman“ tocmai a ajuns la 12 jucători puși pe liber. În primă fază, Mircea Rednic i-a dat la o parte pe portarii Dragoș Balauru și Haralambie Mociu și pe jucătorii de câmp Marko Vukecic, Erico Da Silva, Mihai Dobrescu, Desley Ubbink, Paul Anton, Salvatore Marrone, Philip Otele și Willie Barbosa. Astăzi le-a venit rândul să primească „mulțumiri“ lui Idriz Batha și Roger Junio.

Le mulțumim lui Roger Junio și Idriz Batha pentru tot aportul adus în perioada petrecută la Arad. UTA nu le-a mai oferit oferte de prelungire a contractului și pentru sezonul următor.
Roger Junio a adunat, de la revenirea la UTA, 18 meciuri, a reușit un gol și a oferit patru pase decisive.
Idriz Batha a jucat în cele două sezoane 76 de jocuri, a punctat o dată și și-a trecut în cont și două pase de gol.
Le urăm celor doi multă baftă în viitor!“
,

se arată într-un comunicat al UTA-ei.

O singură sosire până acum la UTA

UTA lucrează, dar nu așa intens, la capitolul achiziții. Până acum, conducerea arădeană are o singură certitudine.

Godberg Barry Cooper a semnat astăzi o înțelegere cu echipa roș-albă pe o perioadă de un an cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Puternicul atacant de 25 de ani cu dublă cetățenie, italiano-ghaneză, a evoluat în sezonul precedent tot în Superliga României, pentru Chindia Târgoviște, pentru care a marcat cinci goluri. În carieră a mai trecut pe la Aurora Seriante, Scanzorosciate, Lavello și Verdello în Italia, Condeixa, Arouca, Espinho și Vianense în Portugalia, dar și FC Schaffhausen în Elveția, Kukesi în Albania și Makedonija GP, în Macedonia“,

a anunțat clubul pe site-ul oficial.

„Sunt foarte bucuros că voi face parte din familia acestui club plin de istorie și pasiune. Sunt extrem de nerăbdător să începem munca“, a declarat atacantul după semnarea contractului.

În schimb, li s-a prelungit contractele portarilor Florin Iacob și Danylo Kucher, respectiv fundașului Alexandru Benga.

În fine, UTA a anunțat că echipa se va pregăti pe plan local câteva zile, apoi va susține un cantonament, tot acasă, în perioada 25 iunie – 3 iulie. Cât despre partidele amicale, acestea vor fi anunțate în curând.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *