Chindia Târgoviște a retrogradat în eșalonul secund și se dorește reorganizarea clubului. Dâmbovițenii au rămas mai nou și fără președintele Marcel Ghergu, care a demisionat luni seară. Anunțul a fost făcut luni seară, pe Facebook, de către preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

În această seară (luni seara, n.r.) am convocat o întâlnire a Adunării Generale a Asociaţilor a AFC Chindia Târgovişte. Aşa după cum am anunţat că voi face, am propus acţionarilor o discuţie sinceră despre nevoia unui management care să asigure promovarea în SuperLiga României. Având în vedere că Marcel Gherghu şi-a anunţat demisia după şedinţa AGA, alături de ceilalţi asociaţi, voi demara discuţiile necesare pentru aducerea unui nou preşedinte al cărui obiectiv primordial este construcţia unui staff şi a unei echipe care, în sezonul competiţional 2024-2025, să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc. Dâmboviţa merită o echipa pe prima scenă şi azi am pornit acest efort colectiv de reconstrucţie a speranţei“, a precizat Corneliu Ştefan.

Principalul vizat pentru postul de președinte al Chindiei Târgoviște este Marcel Pușcaș, actualul conducător al formației lui Adrian Mititelu, FCU.

Momentan, Chindia Târgoviște nu a anunțat nici staff-ul tehnic, iar majoritatea jucătorilor importanți au plecat deja la alte formații.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *