Revenită pe prima scenă a fotbalului românesc, Oțelul Galați știe că o așteaptă o misiune dificilă și din acest motiv pregătirea este asiduă.

Dorinel Munteanu a strigat adunarea încă de la începutul săptămânii și de astăzi a trecut la pasul doi al pregătirii. Oțelarii s-au deplasat în nordul Moldovei, la Vatra Dornei, și au început un stagiu de pregătire centralizat până pe 18 iunie 2023. Acest cantonament este destinat acumulărilor fizice.

Lotul deplasat de Oțelul Galați în acest cantonament:

portari: Relu Stoian, Darius Paharnicu;

fundași: Andrei Rus, Ștefan Farcaș, Francois Yabre, Costin Ghiocel, Cristian Sîrghi, Mihai Adăscăliței, Dan Panait, Gabriel Nedelea;

mijlocași: Ionuț Neagu, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Diego Zivulic, Denis Bordun, Octavian Ursu, Răzvan Gorovei, Alin Nica;

atacanți: George Cîrjan, Iliya Dimitrov, Kehinde Fatai, Alexandru Pop.

Din lotul Oțelului lipsește portarul Cosmin Dur-Bozoancă. Acesta este în proces de recuperare după operația la umăr.

Urmează un cantonament în Austria

După revenirea din cantonamentul montan, vor urma câteva zile libere. Apoi, în intervalul 25 iunie – 6 iulie, Oțelul Galați va susține un stagiu în Austria, la Mönichkirchen. Acesta va fi dedicat elementelor tehnico-tactice și, bineînțeles, va cuprinde o serie de partide de verificare. Adversarele vor fi anunțate pe parcurs.

Sezonul 2023/2024 al Superligii va debuta în 15-16 iulie 2023.

A semnat și Daniel Celea

Conducătorii Oțelului Galați au reușit să obțină semnătura fundașului craiovean Daniel Celea. Contractul se întinde pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Acesta a fost unul dintre jucătorii importanți ai formației Chindia Târgoviște, căpitan. Celea (27 de ani, 1.87 metri) va face joncțiunea cu lotul moldovenilor săptămâna viitoare.

De-a lungul carierei sale, Daniel Celea a mai evoluat pentru formații precum Pandurii Tg. Jiu, UTA, CS Mioveni, Sepsi Sf. Gheorghe sau LKS Lodz (Polonia). Are peste 80 de meciuri jucate în primul eșalon din România și alte peste 65 de partide disputate în Liga 2.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *