Mircea Rednic a salvat-o pe UTA de la retrogradare, câștigând clar barajul cu Buzăul. Ca să rămână în continuare la Arad, „Puriul“ le-a pus o serie de condiții șefilor clubului de pe arena „Francisc Neuman“. Și se pare că principala cerință, aceea de a avea mână liberă asupra lotului, i-a fost îndeplinită.

„Zece jucători nu vor continua la Arad. Portarii Dragoș Balauru și Haralambie Mociu, fundașii Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic și mijlocașii Desley Ubbink, Paul Anton, Philip Otele, Salvatore Marrone și Willie Barbosa nu vor mai continua în tricoul roș-alb. Le mulțumim tuturor pentru aportul adus în perioada petrecută la Arad și le dorim multă baftă în viitor!“, a anunțat astăzi gruparea arădeană.

Și lista de cumpărături e făcută. Luana preia „legătura“!

Mircea Rednic nu a încheiat capitolul plecări, dar a creat deja loc noilor jucători țintiți. Și cine să-i aducă pe cei doriți la UTA dacă nu Luana, fiica „Puriului“? Rețeta e veche, iar suporterii arădeni speră să fie de succes, nu ca la Dinamo.

„Vom aduce cinci-șase jucători cu care am vorbit. Mai trebuie doar să vină să semneze actele. E vorba despre un fundaș dreapta, doi fundași centrali și doi atacanți. Nume nu vă pot da pentru că nu au semnat încă“, a anunțat deja Mircea Rednic.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *