Foto: libertatea.ro

Mama fetei de 12 ani ucisă şi ascunsă în lada unei canapele a fost lăsată în libertate de procurori. Aceasta a fost audiată, vineri, timp de mai multe ore, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Motivul pentru care Parchetul a lăsat-o liberă este că „femeia a dat o declaraţie coerentă în faţa procurorilor“. Din această declaraţie nu au rezultat indicii că ea ar fi implicată în comiterea crimei. În consecinţă, anchetatorii au lăsat-o în libertate. Mama victimei are calitatea de martor.

Între timp, concubinul ei, Serbuc Ilie-Marcel, a fost dat în urmărire prin Europol. El este încadrat la categoria „periculos“. Ultimele informaţii indică faptul că se află în Olanda.

Greu de imaginat ce s-a întâmplat în apartamentul crimei

Pe 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul apartamentului cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie. La o expertiză efectuată la INML s-a stabilit că persoana decedată este o minoră de 12 ani. Identificarea acesteia a avut loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei. Acesta este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, într-un apartament din cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei. Din primele informaţii, mama şi concubinul ei ar fi părăsit ţara în urmă cu o lună. Femeia a fost depistată marţi în Catalunya – Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă. Ulterior, femeia a venit singură în România, pentru a fi interogată de anchetatori.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *