Așa cum știe toată lumea, în Bănie fotbalul se mănâncă pe pâine. Jucătorii care demonstrează atașamentul față de culori sunt ridicați în slăvi, cei care dorm pe teren și se gândesc doar la bani sunt taxați și dați la o parte cu prima ocazie. Astăzi, fanii Universității Craiova au primit două vești excelente din parte conducerii. Iată despre ce este vorba!

Alex Mitriță va avea parte de o prezentare în centrul orașului

Alex Mitriță a revenit la Știința și va semna un contract valabil trei sezoane, când va veni Mihai Rotaru din vacanță. Despre această mutare am scris în urmă cu câteva zile, doar că acum lucrurile a fost oficializată și de club. Mai mult, Universitatea Craiova îi va organiza „Piticului atomic“ o prezentare centrul orașului.

„Alex Mitriță te cheamă în Piața ‘Mihai Viteazul’ marți, de la ora 19.30. Tu ce îi răspunzi? Aici este orașul în care s-a născut. Aici a învățat ce înseamnă iubirea pentru Știința. Aici a trăit cele mai mari bucurii și emoții. ‘Piticul atomic’ revine în locul în care îi bate inima cel mai tare, în ritm de samba. Aici, la Craiova!
Ne-a fost dor de tine, Alex! Știm că și ție de noi! Acum, hai să ridicăm împreună din nou Oltenia în picioare!

De asemenea, vom avea parte și de un turneu special ‘Și eu vreau să fiu Mitriță’ dedicat tuturor puilor de ‘lei’ cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Fii alături de noi și fă primul pas spre echipa fanion a Olteniei, Știința Craiova!
Rămâneți cu ochii pe paginile noastre de socializare că vom reveni cu noi amănunte“
, se arată într-o postare a alb-albaștrilor pe pagina oficială a clubului.

De la Știința a plecat un 10 „fals“

Tot astăzi, Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Ionuț Vînă. „Divorțul“ s-a făcut cu o postare „la mișto“, așa cum s-a prezentat și fotbalistul în jocurile oficiale.

𝟑𝟑𝟕 de minute petrecute pe gazon în acest sezon pentru Știința. Drum bun, Ionuț! Mult succes în afaceri!“, se arată într-o postare a grupării oltene.

De ce „afaceri“? Pentru că Ionuț Vînă a venit în Bănie în sezonul 2021-2022V și oficialii Științei au sperat că îi vor relansa cariera. Ca să-și arate susținerea totală i-au oferit chiar și tricoul cu numărul 10! Evoluțiile lui Ionuț au fost foarte slabe, iar reușitele inexistente. Astfel, jucătorul de fotbal Ionuț Vînă a ajuns să lustruiască banca, indiferent de antrenor. Ulterior, el a dat clubul în judecată, considerându-se persecutat. A cerut despăgubiri financiare, o sumă nesimțită, de ordinul milioanelor de euro, doar că la comisiile FRF nu a avut, firește, câștig de cauză. Nici el, și nici Sergiu Hanca, un alt jucător hulit în Bănie din cauza atitudinii greșite.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *