Conducerea clubului CFR Cluj a ajuns la o înţelegere cu antrenorul Dan Petrescu privind încetarea amiabilă a contractului. Anunțul a fost făcut, astăzi, de gruparea din Gruia, pe pagina sa de Facebook.

Îţi mulţumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea şi profesionalismul care te caracterizează. Pentru contribuţia decisivă pe care ai avut-o în câştigarea ultimelor 5 titluri şi a tuturor performanţelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani. Îţi dorim multă baftă mai departe!“,

a fost mesajul CFR-ului.

Petrescu a pregătit-o pe CFR în trei mandate, iunie 2017 – iunie 2018, martie 2019 – noiembrie 2020, respectiv august 2021 – iunie 2023. „Bursucul“ a contribuit la ultimele cinci titluri de campioană ale echipei clujene.

O va antrena pe Jeonbuk

Dan Petrescu va semna cu echipa sud-coreeană Jeonbuk Hyundai Motors. Fostul component al „Generației de Aur“ va ajunge pe 12 iunie în Coreea de Sud pentru a parafa înţelegerea cu vicecampioana Jeonbuk.

Jeonbuk Hyundai Motors a cucerit 9 titluri de campioană în Coreea de Sud (cel mai recent în 2021) şi două trofee în Liga Campionilor Asiei (ultimul în 2016).

În prezent, Jeonbuk Hyundai ocupă locul 7 în K-League 1, după 17 etape.

Pentru Dan Petrescu va fi prima experienţă în Coreea de Sud. El a mai antrenat în China, Polonia, Rusia, Emiratele Arabe Unite, Qatar şi Turcia.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *