Patru arbitri români au fost selectaţi să oficieze la Campionatul European de tineret Under-21 din România şi Georgia, care va avea loc în perioada 21 iunie – 8 iulie, a anunţat astăzi FRF.

Astfel, la partidele din Georgia, din grupele A şi C, va fi prezentă o brigadă formată din centralul Horaţiu Feşnic şi asistenţii Valentin Avram şi Alexandru Cerei. La partidele pe care le va găzdui ţara noastră, contând pentru grupele B şi D, Andrei Chivulete este unul dintre cei doi arbitri de rezervă.

România găzduieşte Campionatul European de tineret Under-21 din 2023, cel mai important turneu continental al anului. Meciurile se joacă la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Turneul final UEFA Under-21 Championship se va desfăşura în România şi Georgia în perioada 21 iunie – 8 iulie.

Bucureştiul va găzdui toate cele şase meciuri din Grupa B, în care se află România, Spania, Croaţia şi Ucraina, cât şi un sfert de finală şi o semifinală. Cluj-Napoca va găzdui meciurile Grupei D, din care fac parte Franţa, Italia, Elveţia şi Norvegia, cât şi un sfert de finală.

Selecţionata României, condusă de Emil Săndoi, efectuează între 5 şi 14 iunie un stagiu de pregătire în Italia, la Bagno di Romagna.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *