Platforma de streaming Apple TV+ a anunţat că va difuza un serial documentar în patru episoade sau mai multe despre căpitanul echipei de fotbal a Argentinei, Lionel Messi, la Cupa Mondială din Qatar, încununată cu victoria selecţionatei „Albiceleste“, informează AFP, citată de Agerpres.

Apple TV+ nu a precizat însă o dată de difuzare. A promis „un acces exclusiv în culisele superstarului mondial Lionel Messi”, autor a şapte goluri la Mondialul de anul trecut, dintre care două în finala câştigată la penaltiuri contra Franţei (3-3 după prelungiri).

Produs de Smuggler Entertainment, serialul va retrasa parcursul lui Messi la echipa Argentinei de la primul lui meci, în 2005, marcat de o eliminare încă de la intrarea în joc, până la consacrarea septuplului „Balon de Aur“ la 35 de ani, la cea de-a cincea sa Cupă Mondială, dintre care o finală pierdută în 2014.

De mai mulţi ani, platformele de streaming se întrec în documentare sportive. În plină pandemie de Covid-19, în 2020, documentarul în zece episoade „The Last Dance”, difuzat pe ESPN şi Netflix, a relatat ultimul titlu câştigat în NBA de Michael Jordan cu Chicago Bulls (1998), înregistrând un mare succes.

După două sezoane la Paris Saint-Germain, Leo Messi va părăsi gruparea franceză, dar viitoarea sa destinaţie nu este cunoscută încă.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *