Lăsată cu mâna la inimă de către Ioan Ovidiu Sabău, U Cluj a testat piața antrenorilor în stânga și-n dreapta.

Preferatul conducerii ardelene a fost Cristiano Bergodi, care și-a anunțat din timp plecarea de la Sepsi. Italianul este tentat însă să preia o echipă din Serie B. Ar avea propuneri și din Arabia Saudită, astfel că refuzul a venit inevitabil.

Pentru că vor să rezolve problema băncii tehnice din timp și să construiască o strategie puternică și prolifică, „șepcile roșii“ s-au reorientat către Anton Petrea (foto). Aceștia au luat în calcule faptul că tehnicianul a avut rezultate bune cu FCSB, unde a avut un lot competitiv. Au pus mai puțin în balanță faptul că a retrogradat cu Chindia Târgoviște, unde echipa a oscilat și ca joc, dar și ca rezultate. Șefii lui U Cluj și Toni Petrea au bătut deja palma, iar anunțul oficial va fi făcut curând.

Aceasta este cea de-a cincea mutare a conducerii lui U Cluj. Până acum, ardelenii și-au asigurat semnăturile lui Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova), Daniel Popa, Doru Popadiuc (ambii de la Chindia) și Alexandru Chipciu (prelungire de contract). Mai sunt discuții și cu alți jucători din Superligă, unul dintre cei doriți fiind Valerică Găman.

Ardelenii își doresc să prindă cupele europene în ediția viitoare a Superligii.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *