Naţionala masculină de volei a României a obţinut o victorie extrem de importantă în faţa Turciei, în Grupa A a Golden League. Tricolorii s-au impus duminică, la Konya, cu scorul de 3-2 (14-25, 25-21, 20-25, 25-22, 15-12).

Tricolorii, câştigătorii Silver League anul trecut, au obţinut prima lor victorie în Grupa A în faţa vicecampioanei Golden League. Meciul a durat 2 ore și 3 minute. A strâns în tribune 12.000 de spectatori, potrivit site-ului Confederaţiei Europene de Volei.

Meciul a fost arbitrar de azerul Eldar Zulfugarov şi de turcul Burhan Ilhan.

România a jucat trei meciuri consecutive în deplasare, obţinând o singură victorie.

În clasament, Turcia este lider, cu 2 victorii (6 puncte), urmată de Danemarca, 2 victorii (6 p), Portugalia, 1 victorie (4 p), România, 1 victorie (2 p).

România va disputa trei partide consecutive acasă, la Braşov. Adversare vor fi Turcia (10 iunie), Danemarca (14 iunie) şi Portugalia (18 iunie).

Câştigătoarele grupelor şi echipa organizatoare se vor califica la turneul Final Four. Acesta va avea loc în Croaţia. În cazul în care Croaţia va câştiga grupa sa, la turneul final va merge şi echipa de pe locul al doilea.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *