Trei tineri din Craiova au fost surprinși în timp ce furau motorină dintr-un camion.

„Ieri, 03 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, trei tineri cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, toți din municipiul Craiova, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat (furt de combustibil).
În fapt, în dimineața zilei de 03 iunie, polițiștii au fost sesizați de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova cu privire la faptul că, trei tineri au fost prinși în flagrant delict în timp ce sustrăgeau motorină din rezervorul unui autocamion parcat pe bulevardul Decebal.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că a fost sustrasă cantitatea de 140 de litri de motorină, în valoare de 950 de lei, care a fost recuperată, asupra celor trei fiind găsite alte 8 bidoane de 20 de litri, goale.
În urma audierilor efectuate și a probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.
În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive“
,

se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *