Mai marii clubului SCMU Craiova au emis astăzi un comunicat în care anunță desființarea echipei feminine de volei. Aceștia menționează că vor canaliza resursele financiare către o academie de volei. Vor ca noul proiect să dea roade în anii următori.

Viitorul este foarte important pentru clubul nostru și suntem abilitați să vă comunicăm următoarele:
Echipa de volei feminin senioare SCM Universitatea Craiova își încetează activitatea. Toată atenția și priceperea noastră se va îndrepta către un centru important de dezvoltare a tinerelor voleibaliste.
În urma unei analize temeinice, Sport Club Municipal Craiova a luat decizia de a înființa o academie de volei feminin, cu scopul de a deveni unul dintre cele mai importante centre de junioare din țară. De-a lungul istoriei, zona noastră a dat României nenumărate talente care au ajuns să ne reprezinte cu mândrie la echipe puternice din țară, în străinătate, dar și la echipele naționale. Știm ca nu a fost o decizie ușoară și suntem alături de iubitorii voleiului feminin. Dar pentru a construi un viitor frumos pentru tinerele talente ale orașului nostru, a trebuit să luăm anumite decizii care nu sunt nici pe placul nostru.
Vom anunța în viitor mai multe detalii. Rămânem împreună și luptăm pentru CRAIOVA!“
,

se precizează într-un comunicat al SCMU Craiova.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *