Regele Charles al III-lea, aflat în vizită privată în România, a ajuns vineri seară la reşedinţa sa din satul Valea Zălanului. Aici va petrece câteva zile de vacanţă, informează Agerpres.

Monarhul britanic a fost întâmpinat de contele Kalnoky Tibor, dar şi de mai mulţi localnici, care i-au urat bun venit. Acesta va rămâne la Valea Zălanului până marţi. Charles a III-lea va vizita apoi și localitatea Viscri, din judeţul Braşov, unde deţine o altă proprietate.

Localnicii din Valea Zălanului pregătesc un picnic pentru regele Charles, la sfârşitul acestei săptămâni, potrivit unor surse neoficiale.

Valea Zălanului este un cătun aflat în vecinătatea comunei Malnaş.

Conacul din Valea Zălanului, unde va sta regele Charles, este deschis turiştilor, dar nu și pe prioada șederii Majestății Sale. E clasificat ca pensiune de trei margarete. Preţurile de cazare încep de la aproape 700 de lei pe noapte pentru două persoane, cu mic dejun inclus. Rezervările se pot face şi cu tichete de vacanţă.

Camerele sunt foarte simple, cu mobilier tradiţional. Când vine aici, Regele Charles al III-lea se bucură din plin de natură, de autenticitatea şi tihna oferită de această zonă.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *