Finanțatorul formației FCU Craiova, Adrian Mititelu, l-a prezentat astăzi pe succesorul lui Nicolo Napoli: portughezul Joao Janeiro. Deși prezentarea a avut loc în interiorul unei clădiri, Mititelu a purtat ochelari de foare și a punctat că speră ca lusitanul să fie antrenorul de care are nevoie echipa sa ca să progreseze.

Joao Janeiro a semnat un contract valabil până la finalul noului sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Portughezul de 41 ani a antrenat ultima dată formația maghiară Debreceni VSC. A mai pregătit două echipe din Ungaria, Szeged și Kisvarda, și una din Slavacia, pe Dunajka Streda. A mai fost analist la Athletic Bilbao și secund la Belenenses, Loures și Dezembro.

Mititelu vrea în play-off

Patronul lui FCU, Adrian Mititelu, a anunțat și componența staff-ului: Florin Drăgan – secund 1, Vali David – secund 2, Dan Vasilică – preparator fizic și Sabino Oliva – antrenor cu portarii.  

Cât despre obiectivul echipei, patronul lui FCU a punctat: „Obiectivul pentru noul sezon este clasarea în primele 6. Ce este mai sus e bonus“.

Joao Janeiro s-a declarat încântat de condițiile găsite

La rândul său, antrenorul Joao Janeiro s-a declarat încâtat de noul său club.

Vreau să-i mulțumesc domnului Mititelu pentru încrederea acordată. Am văzut că aici este un club bine organizat, iar condițiile sunt extraordinare. După o analiză amănunțită pot spune că este un club bun, unde poți lucra bine și sunt mândru să reprezint culorile Craiovei. Lucrăm la capitolul achiziții de jucători, dar baza este deja creată.
Știam multe despre fotbalulul românesc, pentru că există o conexiune cu fotbalul din Portugalia. Am prieteni români în Portugalia și am vorbit și cu ei. Cunosc fotbalul din România și pentru că în perioadele de pregătire am întâlnit echipe de aici și am vizitat de mai multe ori țara. Și ceea ce este interesant este că în România sunt 5-6 echipe care luptă mereu pentru titlu, pe când în restul Europei sunt doar două sau trei. Aici este o bătălie mare și pentru accederea în play-off“
,

a comentat Joao Janeiro.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *