„Doar“ 600 de milioane de euro au investit în ultimii doi ani omul de afaceri Todd Boehly şi fondul de investiţii Clearlake în Chelsea Londra. Cu toate acestea, Chelsea a avut parte de un sezon dezastruos. A fost eliminată din toate cupele şi a încheiat Premier League pe un lamentabil loc 12. Cu mult sunt orice aşteptări negative ale patronatului şi suporterilor. Astfel s-a ajuns la demiterea lui Frank Lampard, o legendă a clubului care a jucat rolul de antrenor interimar.

Mauricio Pochettino este alesul

Oficialii clubului Chelsea au anunţat luni seară numele antrenorului în care îşi pun speranţele că va readuce strălucirea echipei de pe „Stamford Bridge“. Este vorba despre argentinianul Mauricio Pochettino. Acesta a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.

Tehnicianul de 51 de ani revine în campionatul Premier League la trei ani şi jumătate după ce fost demis de Tottenham Hotspur.

„Mauricio este un antrenor de clasă mondială cu un palmares excepţional“, au afirmat într-un comunicat coproprietarii Todd Boehly şi Behdad Eghbali.

Mauricio Pochettino a pregătit ultima dată formaţia PSG. Fost fundaş al naţionalei Argentinei şi al unor echipe precum Espanyol Barcelona şi PSG, Pochettino s-a remarcat ca antrenor la Tottenham. A fost vicecampion al Angliei în 2017. În 2019 a disputat cu finala Ligii Campionilor, pierdută în faţa lui Liverpool. Cu PSG a fost campion al Franţei în 2022.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *