Reputatul antrenor român Stelian Moculescu a fost numit la cârma echipei masculine de volei CS Dinamo Bucureşti, a anunţat, astăzi, clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare pe pagina sa de Facebook.

„Legendarul Stelian Moculescu, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria acestui sport, vine la cârma echipei de volei masculin CS Dinamo Bucureşti“, se arată în comunicatul clubului.

Moculescu a câştigat în cariera sa 20 de titluri de campion în Bundesliga germană, dar şi Liga Campionilor, informează Agerpres.

CS Dinamo reface un trio care a colaborat şi la echipa VfB Friedrichshafen.

Acesta este compus din antrenorii Stelian Moculescu (principal), Bogdan Tănase (secund) şi Adrian Gontariu, fost jucător al formaţiei germane şi în prezent team managerul lui Dinamo.

CS Dinamo le-a mulţumit tehnicienilor care au condus echipa în ultimele două sezoane. Este vorba despre antrenorul principal Fernando Munoz Benitez şi antrenorul secund Akif Gokhan Oner.

Dinamo s-a clasat pe locul 4 în ultima ediţie a Diviziei A1. Asta după ce a pierdut cu 1-3 la „general“ finala mică disputată contra formaţiei SCM „U“ Craiova.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *