Mirel Rădoi a fost demis din funcţia de antrenor al echipei saudite Al-Tai. Clubul a anunţat miercuri seară, pe Twitter, la o zi după ce „Cavalerii Nordului“ au pierdut meciul de acasă cu formaţia Al-Nassr, echipă lui Cristiano Ronaldo.

Fostul selecţioner al naţionalei României fusese numit în funcţie la finalul lunii ianuarie. Atunci Al-Tai se afla pe locul 9, cu 18 puncte. Rădoi lasă acum formaţia din Ha’il pe poziţia a 7-a, cu 34 de puncte. Își încheie mandatul cu un bilanţ de 4 victorii, 4 egaluri şi 5 înfrângeri – 16 puncte.

Rădoi, care a jucat în Arabia Saudită, la Al-Hilal (2009-2011), s-a află la prima sa experienţă ca antrenor în această ţară, notează Agerpres. El a mai antrenat, în ordine, formațiile FCSB, naţionala de tineret şi naţionala de seniori a României şi Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi (44 ani) nu a fost primul antrenor român al „Cavalerilor Nordului“. Această echipă a mai fost pregătită anterior de Ion Dumitru, Alexandru Moldovan, Doru Isac, Liviu Ciobotariu şi Claudiu Niculescu.

În prima ligă saudită alte două formaţii sunt antrenate de români. Al-Raed îl are tehnician pe Marius Şumudică și se află pe locul 9, iar Damac FC pe Cosmin Contra și ocupă locul 10.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *