Finanțatorul formației Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a apreciat evoluția echipei în mandatul lui Eugen Neagoe și a decis să-i lase echipa pe mână și în sezonul următor. Mai mult, Rotaru s-a lămurit că a venit timpul să reîmprospăteze lotul și pentru asta face strategia cu „Geană“ și Sorin Cârțu.

Nu există așa ceva (n.r – ca Eugen Neagoe să fie înlocuit). Este exclus. Am avut o discuție cu domnul Neagoe după meci, în care accentul s-a pus pe ceea ce înseamnă analiză a ceea ce s-a întâmplat și cum să ne îmbunătățim activitatea. Vrem să îmbunătățim staff-ul și lotul de jucători.  Cu siguranță va continua Eugen Neagoe! De obicei, știți că atunci când am ceva o las în coadă de pește. Acum e exclus! Indiferent de ceea ce se va întâmpla în următoarele două-trei meciuri. Am discutat cum îmbunătățim calitatea staff-ului, calitatea lotului, cum eliminim anumite nefuncționalități în cazul grupului.
Da, Eugen Neagoe rămâne și nu am luat în calcul nicio secundă (n.r – să plece). Din contră, dorim să îmbunătățim ceea ce avem. Nu am luat în calcul, nu s-a pus problema (n.r – schimbării antrenorului). Nu am vorbit cu Reghecampf de 2-3 luni. Nici cu el, nici cu prieteni, nici cu nimeni“,

a spus Mihai Rotaru, la Fanatik.

Universitatea Craiova continuă lupta pentru un loc pe podium. Pentru Știința urmează un meci extrem de important împotriva Rapidului, programat luni, 22 mai, de la ora 20.30. În acest joc alb-albaștrii trebuie să obțină un rezultat pozitiv ca să-și „securizeze“ locul 4. O victorie ar pune totodată presiune pe CFR Cluj, ocupanta locului 3, care va deschide runda din play-off pe terenul lui Sepsi, adversara Științei din ultima etapă.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *