Tenismena Ana Bogdan a învins-o la pas pe japoneza Nao Hibino, scor 7-5, 6-0, astăzi, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 3.572.618 euro.

Sportiva noastră (30 ani, 59 WTA) s-a impus după o oră şi 16 minute de joc efectiv. Spunem asta pentru că partida a fost întreruptă de ploaie la 5-5. La reluare, Ana nu a mai pierdut niciun ghem, câştigând opt la rând.

Ana Bogdan şi-a asigurat un cec de 12.652 euro şi 35 de puncte WTA. În turul secund o va înfrunta pe Caroline Garcia (5 WTA). Franţuzoaica de 29 ani s-a impus în ambele confruntări de până acum cu Ana Bogdan. În 2017, în turul al doilea la Wimbledon, a câştigat cu 6-4, 6-3, iar în 2022, în finala de la Varşovia, cu 6-4, 6-1.

Zi de foc şi pentru Sorana şi Gabi

Tot astăzi vor juca şi Sorana Cîrstea, şi Gabriela Ruse. Sorana o va întâlni în prima rundă la Roma pe Katie Volynets, iar Ruse pe cehoaica Linda Fruhvritova.

Irina Begu, cap de serie numărul 31, este calificată direct în turul secund şi o va întâlni pe chinezoaica Xiyu Wang.

La dublu, Ruse şi ucraineanca Marta Kostiuk vor juca în prima rundă contra perechii Tereza Mihalikova (Slovacia)/Alycia Parks (SUA), iar Monica Niculescu şi japoneza Makoto Ninomiya vor juca împotriva cuplului Leylah Fernandez (Canada)/Taylor Townsend (SUA).

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *