CSM Bucureşti a ratat calificarea la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin. Drumul formației române s-a oprit astăzi, când a fost învinsă de echipa daneză Team Esbjerg cu scorul de 33-31 (16-18). Disputa din Sala Polivalentă din Capitală a contat pentru manşa secundă a sferturilor de finală.

Esbjerg câştigase şi prima manşă, cu scorul de 32-28.

Pentru CSM București, câştigătoarea Ligii Campionilor în 2016, au marcat Elizabeth Omoregie 8 goluri, Siraba Dembele Pavlovic 6, Cristina Neagu 6, Marina Sudakova 4, Ema Ramusovic 3, Grace Zaadi Deuna 3, Malin Larsen Aune 1.
Laura Glauser a apărat 7 şuturi (29,17%), Marie Skurtveit Davidsen a parat 3 (25%), iar Evelina Eriksson niciunul.

Golurile oaspetelor au fost reuşite de Kristine Breistol 7, Nora Mork 6, Sanna Charlotte Solberg-Isaksen 6, Henny Ella Reistad 4, Vilde Mortensen Ingstad 3, Kaja Kamp Nielsen 2, Mette Tranborg 2, Anne Tolstrup Petersen 2, Kathrine Brothmann Heindahl 1.
Amalie Milling a parat 6 aruncări (28,57%), iar Anna Opstrup Kristensen a apărat 3 (15,79%).

La turneul Final4, programat pe 3-4 iunie, la Budapesta, s-au calificat Team Esbjerg, Vipers Kristiansand (31-25 şi 40-31 cu CS Rapid Bucureşti), care este şi campioana en titre, Gyori Audi ETO KC (29-27 şi 37-28 cu Odense Handbold) şi FTC-Rail Cargo Hungaria (26-32 şi 33-26 cu Metz Handball).

Adrian Vasile: „Aceasta ar fi putut fi finala Ligii Campionilor“

Antrenorul echipei CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat că acest meci ar fi putut fi finala Ligii Campionilor.

Sunt multe gânduri, dar vreau să încep prin a spune că am întâlnit o echipă foarte bună. Şi nu cred că sunt departe de adevăr dacă spun că aceasta ar fi putut fi finala Ligii Campionilor. Am văzut calitate, am văzut jucătoare extraordinare şi un handbal foarte frumos din partea ambelor echipe. Bineînţeles, la final nu poate fi decât un învingător. Sentimentul pe care îl am acum este că sunt foarte mândru de modul cum au luptat fetele în aceste circumstanţe. Multe mulţumiri publicului pentru că ne-a împins şi a fost mereu în spatele nostru“,

a spus tehnicianul, citat de Agerpres.

Întrebat ce părere are despre arbitraj, Adrian Vasile a menţionat că Liga Campionilor are nevoie de arbitraj video.

Nu cred că am fi putut face mai mult azi. Cred că handbalul are nevoie de analiză video, aşa cum de exemplu este în liga daneză. Eu chiar cred că Liga Campionilor are nevoie de analiză video. Nu vreau însă să caut acum niciun fel de scuze. Dar în circumstanţele de azi, chiar nu îmi închipui că am fi putut face mai mult“,

a mai spus el.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *