Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a comentat astăzi, la finalul Adunării Generale a FRF, acuzele formulate în ultimul timp de conducerea FCSB la adresa arbitrajului. El a spus că toate echipele au fost dezavantajate pe parcursul campionatului de greşeli. A subliniat că acestea nu au fost intenţionate.

„Supărare mare cu arbitrajul este pentru că fiecare reprezintă o entitate. Şi când interesele acelei entităţi sunt lezate, e normal să apară aceste frustrări şi supărări legate de arbitraj. Dar eu cred că dacă au fost greşeli de arbitraj, au fost şi pentru unii şi pentru alţii. Ăsta e adevărul. În niciun caz nu au fost greşeli intenţionate. Mie mi se pare că avem arbitri buni, care mai greşesc din când în când, dar care sunt recunoscuţi la nivel internaţional“, a spus directorul tehnic, citat de Agerpres.

„Nu cred că va rezista Gigi Becali fără fotbal“

Stoichiţă nu crede că finanţatorul FCSB, Gigi Becali, se va retrage din fotbal aşa cum a anunţat luni.

„Eu cred că se va regla situaţia. Nu cred că va rezista Gigi Becali fără fotbal. E pasiunea lui principală. E o situaţie care a apărut iniţial sub imperiul emoţiilor după meci şi a ieşit ce a ieşit. Dar acum văd că se dezamorsează toată această stare tensionată. Ar fi o pierdere mare să iasă din fotbal… E un patron care ţine de 20 de ani la nivel înalt o echipă. Înseamnă pasiune şi constanţă în a investi nişte bani şi nu ştiu cine ar mai fi făcut acest lucru. Dar eu îi admir pe toţi patronii din fotbalul românesc care îşi menţin interesul pentru această activitate“, a precizat Mihai Stoichiţă.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *