Dinamo va întâlni formaţia Poli Iaşi, marţi, de la ora 20.00, pe stadionul „Arcul de Triumf“, într-o partidă din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Ligii 2.

Antrenorul „câinilor“, Ovidiu Burcă, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că nu ştie dacă meciul cu moldovenii va fi decisiv pentru promovarea echipei sale în Superligă. El nu vrea să pună o presiune suplimentară pe jucătorii săi.

Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe care a rezolvat ecuaţia promovării în acest an. Îi felicit pentru asta. E o echipă care ne-a pus foarte multe probleme din punct de vedere tactic în meciul tur, pe care l-am pierdut din păcate cu 0-1. Simt că suntem pregătiţi să facem un meci bun, contra unei echipe care face un pressing bun. O să încercăm să facem jocul pe care îl facem de obicei, să avem mai multă claritate. Sper să găsim cele mai bune soluţii. Sper să fiu inspirat. Nu aş vrea să pun presiunea asta pe acest meci. Nu ştiu dacă este un meci decisiv, pentru că mai sunt multe puncte puse în joc. Pentru noi însă e important să câştigăm să revenim la jocul de la meciul cu Oţelul, pe care l-am controlat şi a fost un meci aproape perfect“,

a declarat Burcă.

„Moralul nostru e bun“

Tehnicianul a precizat că moralul jucătorilor este destul de bun, după ce în etapa trecută a pierdut derbiul cu CSA Steaua, scor 0-2.

Moralul nostru este bun. Am avut o săptămână la dispoziţie să ne revenim. Am pierdut un meci pe greşelile noastre. În mare au fost şi lucruri bune în meciul cu Steaua“,

a mai spus Burcă.

Partida va putea fi urmărită în format video AICI!

Liga 2, Play-off – etapa 5

Vineri, 21 aprilie: Unirea Dej – Oţelul Galaţi 0-1.
Sâmbătă, 22 aprilie: Gloria Buzău – CSA Steaua 1-0.
Marţi, 25 aprilie – ora 20.00: Dinamo – Poli Iaşi.

Clasament: 1. Steaua 47 puncte (golaveraj 9-6), 2. Iaşi 46 (5-4), 3. Galaţi 45 (6-7), 4. Dinamo 38 (7-3), 5. Buzău 37 (3-3), 6. Dej 34 (0-7).

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *